Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud stát nebude plně hradit těžce nemocným potřebu marihuany, tak si jí nikdo z těch nemocných nebude kupovat. Protože to jsou lidé na invalidních důchodech, kteří mají hluboko do kapsy. Za ty peníze v lékárnách to opravdu nemá cenu a jsou to vyhozené peníze státu. Spíše by měli povolit legální pěstování marihuany prokazatelně nemocným lidem.

0 0
možnosti

Dobry den, pane Buriane. Zdravotni pojistovny jiz mohou lecebne konopi proplacet, pokud chteji. Proc to nedelaji je zase jina vec.

0 0
možnosti
Foto

A79l12e83š 14P22r89a52g35e96r

16. 2. 2017 11:27

No, to bude asi tím, že státní ústav prodává kvalitní marihuanu lidem, kteří to mají na své léčení nemoci, a pro tyhle lidi je levnější si gram marihuany vypěstovat za cca 2-3 Kč/gram. A na černém trhu se prodává marihuana po tunách proto, protože se kupující chtějí prostě zhulit, no a na to asi od doktora nedostanou lístek...

0 0
možnosti

Pane Pragere, chapu co rikate a jiste mate podstatny kus pravdy. Ale stejne si myslim, ze kazdemu pacientovi by preci mela zustat i moznost volby si lecivou latku kontrolovane kvality zakoupit v lekarne. A takovych pacientu nebo jejich blizkych, kteri mohou lecivou latku pro pacienty zakoupit, je nezanedbatelne mnozstvi.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS